Savona Self Service
Carwash de zwette bezit twee Zelf Service washallen.
In deze washallen zijn bedieningsterminals geplaatst waar uit de volgende programma's kiezen:

 • Aktief schuim
 • Warm water met shampoo
 • Schuimborstelen
 • Spoelen
 • Hot Wax (voor extra lakbescherming
 • Insektenverwijderaar
 • Velgenreiniger
 • Motorreiniger
 • Glansdroger: omgekeerde osmose voor echt vlekvrij opdrogen.
  Tijdens het laatste spoelproceswordt dit speciale schone water over de auto gespoten waardoor deze, zelfs in de volle zon,streeploos en vlekvrij opdroogt.
Een glanzende auto is het eindresultaat.

De inworp van het bedieningsterminal is: €0.50 €1 of €2.

Was-sleutel: Wassen met korting!
Carwash de Zwette heeft als een van de eersten in Nederland een zogenaamde was-sleutel waarmee in de 2 auto-wasboxen zonder kontanten kan worden gewassen.
Geen gedoe meer met wisselen of tekort aan munten, gewoon de sleutel insteken en middels een drukknop aangeven hoeveel u wenst te besteden.

Het werkt als volgt:
 • U koopt een sleutel, waarop een waarde van bijvoorbeeld 40 Euro is afgesproken
 • Carwash de Zwette verleent u een korting van 10%, waardoor slechts 36 Euro behoeft te worden betaald.
 • Vervolgens gaat u wassen, steekt de sleutel in de daarvoor bestemde uitsparing en kiest het te besteden bedrag (bijv. €3).
 • De sleutel wordt met 3 Euro afgeschreven, terwijl op het bedieningspaneel een tegoed van 3 Euro verschijnt. U kiest nu de programma's welke voor u van belang zijn.
 • Mocht u nog extra tijd verlangen voor een aanvullend programma dan kunt u dezelfde procedure herhalen, met een door u te bepalen bedrag (minimaal 0,50 eurocent)
 • Wanneer de waarde van de was-sleutel tot 0 is gedaald dan simpelweg dezelfde sleutel bij ons laten opwaarderen met een nader te bepalen bedrag (minimum €25) en met dezelfde kortings-regeling!
Handig in zakelijk gebruik:

Voor bedrijven en instellingen met meerdere automobielen, welke bij voorkeur in wasboxen worden gewassen is deze manier administratief overzichtelijk - er worden een aantal was-sleutels aan evenzovele bestuurders uitgereikt - en extra voordelig.
De waarde van de was-sleutels worden tevoren overeengekomen en het bedrijf of de instelling heeft de zekerheid dat altijd met een schoon voertuig - het visite-kaartje van het bedrijf - wordt voorgereden.

met de wassleutel heeft men ook de mogelijkheid om buiten openingstijden de washallen te gebruiken zonder dat men klein geld dient te gebruiken.

De wassleutel is te verkrijgen in de shop van "carwash de zwette".
De borg van deze wassleutel bedraagt 7.50 en wordt geretourneerd wanneer men de sleutel zonder gebreken weer inlevert

Uitbreiding Carwash de Zwette.
Bij 'de Zwette' is wordt een aparte wasbox ingericht voor het wassen van busjes en andere voertuigen (extra hoog, breed of lang). Ook caravans, campers, marktwagens, aanhangwagens, grotere busjes etc. kunnen hier in de ruime wasbox met gemak worden gewassen.

Dat is handig en verstandig! Niet langer op wankele huishoudtrapjes en met emmer en spons trachten deze klus te klaren: gewoon naar Carwash de Zwette rijden en gebruik maken van alle gemakken: warmwater, shampoo, wax, lange borstel-lansen, hogedruk pistolen enz.

Nog weer completer en schoner wasresultaat!
De 2 al aanwezige wasboxen worden nu voorzien van de nieuwste self-service apparatuur.
 1. Voor een verbeterd resultaat zijn nu toegevoegd een velgenreinigingsprogramma met absoluut wereldresultaat! Met lagedruk in laten werken en evenlater afspoelen en uw lichtmetalen velgen zijn weer als nieuw.
 2. Ook het borstel-programma is geheel vernieuwd: de vlakke borstel is aanzienlijk lichter en dus beter hanteerbaar maar produceert bovendien een massa dik opgeklopt schuim. Voor een nog betere reinigende werking, dit SuperSchuim.
 3. En om het u nu nog makkelijker te maken is als laatste handeling toegevoegd een zogenaamd 'vlekvrij' spoelprogramma. Hiermede spuit u de auto nadat deze is gewassen uitgebreid af en behoeft daarna niet meer te worden afgelapt of gedroogd. Sterker nog: de auto droogt vlekvrij(absoluut!) op. Met andere woorden: u bespaart zich onnodig werk, u bent sneller klaar en het eindresultaat is ook nog eens vlekkeloos!! U mag het bij ons komen testen en desnoods zet u uw koets in de felle zon!